Contact: 06 40828443 / 0297 267219

Informatie

De praktijk

De Praktijk

Op 5 min. rijden van Rijsenhout en Kudelstaart. Slechts 10 min. vanaf Hoofddorp! Gratis parkeren voor de deur.

Over mij

Ik ben Noud Cremers en ik zit sinds 2003 in het vak. Nadat ik in Duitsland en Nederland de nodige ervaring en kennis heb opgedaan heb ik besloten mijn eigen praktijk te starten. Dit betreft een eenmanspraktijk met de constante begeleiding van mijn echtgenote Syreeta. Zij heeft Internationaal Management gestudeerd en zal als secretaresse en praktijkmanager voor het snelle en goede regelen van uw afspraken / vragen verantwoordelijk zijn. Een voordeel van deze éénpersoonspraktijk is dat ik u van start tot finish kan begeleiden bij uw klachten. Dus geen wisselende therapeuten die niet goed op de hoogte van het verloop van uw klachten zijn. Ik maak o.a. gebruik van ostheopatische technieken zoals Neuromusculaire Massage, Jones technieken, "entrollungs" en manuele technieken. Kom naar mij voor een goed onderzoek, een effectieve behandelen en de juiste adviezen!

Samen werken / Samen denken.

Ik luister goed naar uw hulpvraag en dan nemen we samen door of het behandeldoel mogelijk is. Een versleten rug kan niet gerepareerd worden alhoewel de klachten kunnen afnemen.

Heeft u echter al jaren last van uw rug en zit de oorzaak in de spieren of organen dan kan ik u verrassen met betere resultaten dan waaraan u voorheen dacht. Zeker met de Neuromusculaire massagetechnieken als specialisme.

Ons team